Αναβάθμιση Ιατρικών Υπηρεσιών στο ΠΚ

 

 

α. Tο Πανεπιστήμιο Κρήτης έχει συνάψει σύμβαση για παροχή υπηρεσιών ιατρού εργασίας στο Ηράκλειο και το Ρέθυμνο. Ιατρός εργασίας είναι η κα Ρίτα Ζέλη. Σταδιακά όλες/όλοι οι διοικητικοί υπάλληλοι (μόνιμοι, ΙΔΑΧ, ΕΔΙΠ, ΕΤΕΠ) και τα μέλη ΔΕΠ (με αυτή τη σειρά) που το επιθυμούν θα κληθούν να συναντηθούν με την ιατρό εργασίας, αφού συμπληρώσουν εμπιστευτικό ερωτηματολόγιο σχετικό με την υγεία στο χώρο εργασίας. Οι πρώτοι δικαιούχοι έχουν ήδη λάβει λεπτομερείς πληροφορίες (http://www.uoc.gr/announce/generann/6328.html).

 

β. Οι φοιτητές του Πανεπιστημίου Κρήτης στο Ηράκλειο μπορούν να κλείνουν ραντεβού στο ιατρείο παθολογίας (ΠΑΓΝΗ) που κάνει ο κ. Διαμαντής Κοφτερίδης, Επίκουρος Καθηγητής Γενικής Παθολογίας, το οποίο γίνεται την πρώτη Δευτέρα κάθε μήνα και ξεκινάει στις 3/10/2016. Το τηλέφωνο για τα ραντεβού είναι 2810-542107/8 και για να το κλείσουν οι φοιτητές θα πρέπει να γνωρίζουν το ΑΜΚΑ τους.

 

γ. Οι φοιτητές, οι διοικητικοί υπάλληλοι και τα μέλη ΔΕΠ του Πανεπιστημίου Κρήτης στο Ρέθυμνο μπορούν να επισκέπτονται γενικό ιατρό κάθε Τετάρτη 9 πμ – 1 μμ στο ιατρείο στην Πανεπιστημιούπολη Ρεθύμνου (κάτω από το εστιατόριο), αρχίζοντας από την Τετάρτη 5 Οκτωβρίου. Η υπηρεσία προσφέρεται σε συνεργασία με το σύλλογο Γενικών-Οικογενειακών ιατρών ΕΣΥ «ΣΥΓΕΝΙΑΡ» για συνταγογραφήσεις φαρμάκων και εξετάσεων, διεκπεραίωση έκτακτων περιστατικών και ιατρικές γνωματεύσεις στο πλαίσιο της Φοιτητικής Μέριμνας σε Ρέθυμνο και Ηράκλειο. Περισσότερες πληροφορίες: κα Σοφία Νικολακάκη (email: snikolakaki@admin.uoc.gr, τηλ. [28310-7]7983).

 

Από την Πρυτανεία

 

 

 

 

 

Συνοδευτικά Αρχεία :